Fredagen den 12 augusti är en dag då du kan se in i framtiden. En framtid styrd av S och MP.
Detta är dagen då elpriset i elområde 4 kommer att ligga över 7 kronor från klockan 19.

Ett högt elpris är inte längre en morot för att skaffa mer energieffektiva apparater. Det är snarare en morot för att stänga ner. Tyvärr är inte all elkonsumtion någon form av lyxvara som socialister och mljökommunister menar. Det är en förutsättning för att kunna leva och bo och verka.
De som drabbas hårdast är de människor som socialdemokraterna traditionellt sagt sig värna om. De grupper som lever på lägre lön och har svårt att få vardagen att gå ihop. De människor som gör rätt för sig och vänder på allt. Dessa trycker man nu till en gång för alla.

De som inte drabbas däremot är socialdemokraternas ”nya” väljarbas. Den har väl funnits där i många år men det blir för varje dag allt mer uppenbart vem man vänder sig till.
De som inte lyfter ett finger och aldrig har gjort. De som lever som parasiter på samhällskroppen och får allt betalt via försörjningsstöd. De saknar ytterligare anledningar i sossarnas Sverige att börja jobba och göra rätt för sig. Med skenande kostnader på allt kan de lugnt fortsätta rulla tummarna och undvika jobb.
Och till övriga sticker man till ett litet bidrag för att klara elräkningen.

Man tar limpor med ena handen och kastar tillbaka smulor.

Sossarnas kallar gärna detta med ett finare ord för fördelningspolitik, men i själva verket är det inget annat än stöld och förtryck. Fullt jämförbart med adelns och prästernas sätt att utöva förtryckande makt mot den stora massan under medeltiden.

Så om du röstar rött i september har du antingen en väldigt fet plånbok eller lever du av oss andra som bär upp samhället.