Magdalena Andersson, Sveriges statsminister (åtminstone 24 timmar till när detta skrivs), vad är dagspriset för en själ ?

Jag frågar dig, för du bör rimligen ha den vetskapen eftersom du gjort transaktionen.

Du säger du vill krossa gängen, men i själva verket är det den svenska medelklassen du vill krossa. Du är i gott sällskap runtom i världen: Rutte i Nederländerna och Trudeau i Canada bland annat.

Det görs allt för att krossa de samhällsstrukturer som den fria västvärlden vilat på i hundratals år. Våra friheter som vi kämpat för och vinnit bit för bit vill du ta bort för oss. Är det inte miljön så är det krig eller så är det något virus. Att detta är orkestrerat och regisserat sedan länge råder det inga tvivel om.

Låt oss ta elen som exempel. Det berör. Det berör alla. Energibesparingar och effektiviseringar är samtalsämnen runt alla fikabord. Bland grupper av människor som aldrig varit särskilt intresserade av teknik pratas det nu om hur man bäst sänker sin förbrukning.
För att spä på rädslan ännu mer går myndigheter ut med information om hur man ska klara sig när strömmen stängs av i planerade elavbrott. Man ska bygga kojor och bo lite kollektivt.
Man ska helt enkelt leva lite som i Nordkorea.

När svenskar som aldrig intresserat sig för energi särskilt mycket börjar skjuta på sina vanor till nattetid för att spara pengar, men också avlasta nätet, ja då rycker nästa myndighet ut. Då kommer man och skapar ännu mer rädsla genom att påstå att tvättmaskinen kan börja brinna om den lämnas obevakad nattetid.

Kan du verkligen se dig själv i spegeln, medveten om vad du gör ?

Var det så att Stefan trots allt hade lite stake och inte kunde se svenska folket i ögonen om han skulle medverka till att genomföra den diaboliska plan du hjälper till att utföra ?

Vad driver dig att låta detta ske i Sverige ? Förlorade du för många simtävlingar ? Klarade du inte trycket på forskarutbildningen ?
Att vara så besatt av att få revansch är ett sjukdomstillstånd.

Har Jinping och Schwab lovat dig så mycket guld och gröna skogar att det är värt det ?

Är det känslan av att vara foten i kängan som trampar ner omgivningen som lyfter dig ? Det måste vara en hemsk insikt att du egentligen inte kommer uppåt, utan bara trampar ner fler.
Att veta att du fortfarande har dåliga tider i bassängen men vann för att man plockade bort ettan och tvåan.

Det är ynkligt och det är karaktärsdrag man ofta satte på de ledande nazisterna.