Tar sossar längre tid på sig i vallokalen för att hindra andra att rösta ?

Alla som har röstat, både förtidsröstat och i vallokal under söndagen, märker att det är enormt långa köer. man har ändrat lite i proceduren vilket skapar köer. För att hindra insyn är området med valsedlar avskärmat och man får inte köa till dessa inne i vallokalen. Därefter ska man ofta köa till ett valbås.
Tiden blir lång och köerna längre. Den som inte är riktigt övertygad om att en röst gör förändring tappar orken och lämnar kön.

Om majoriteten av de som lämnar kön och struntar i att rösta är de människor som röstar MOT sossarna, ja då är det så klart en seger för S att dra ut på köandet. Att aktivt ta lång tid på sig i valet av valsedlar och i valbåset.

En sosse är alltid beredd att göra vad som helst för att behålla makten.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *